Aanbouw verzakt? Schakel specialisten in!

Heb je het idee dat de uitbouw van jouw woning verzakt is ten opzichte van je woning? Dan kan het zo zijn dat de fundering het lichtelijk begeven heeft. Een fundering die het begeeft zal voor gedeeltelijke verzakkingen zorgen. De gevolgen van een dergelijke verzakking zijn vaak goed aan het huis af te lezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scheuren in muren en/of gevels, deuren en ramen die zijn gaan klemmen of zelfs een hoogteverschil tussen het trottoir en de woning. Maar wat kan je er nou tegen doen?

Schakel direct experts in

Jammer genoeg kan je zelf niks meer aan deze verzakking oplossen. Hier is het helaas te laat voor. Waar het nog niet te laat voor is, en waar je ook niet lang mee moet wachten, is met het inschakelen van experts. Niet alleen om de huidige stand van zaken te bepalen en eventuele reparaties, maar ook om verdere schade aan de uitbouw en de woning te voorkomen. Werk je op hoogte of laat je anderen op hoogte werken? Zorg dan voor een goede valbeveiliging.

De experts van Duurzaam Funderingsherstel bijvoorbeeld gaan op locatie uitgebreid op zoek naar de oorzaak van de verzakking. Dit voorkomt toekomstige schade. Vervolgens is het zaak funderingsherstel toe te passen op de uitbouw.

Fundering herstellen

Als de oorzaak eenmaal is vastgesteld kan de fundering herstelt worden door middel van het DFH Funderingssysteem. Dit betekent niet een geheel nieuwe fundering, enkel een paar slimme aanpassingen. De funderingssystemen worden op nauwkeurig berekende posities geplaatst en daarop worden vervolgens geavanceerde hoofddragers op geplaatst. Eenmaal geplaatst kan, als de omstandigheden het toelaten, de fundering naar de originele hoogte getild worden.

Ontstane schade herstellen

De scheuren in de muren van de uitbouw en eventueel de woning kunnen erg onaantrekkelijk zijn. Daarbij kunnen ze ook voor een flinke waardevermindering van jouw woning zorgen. Total Wall, partner van Duurzaam Funderingsherstel, zorgt voor duurzame en stralende reparaties. Jouw muur is nog nooit zo mooi geweest!

Heb je dus scheuren ontdekt in de gevel/muren van een woning/aanbouw/uitbouw en wil je hier graag de oorzaak van en een oplossing voor? Twijfel dan vooral niet om een team van experts in te schakelen! De gevel van je woning zal er mooier dan ooit tevoren uitzien én krijgt ook een flinke waardevermeerdering. De specialisten van SealSupply hebben over de oplossing voor.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *