De voordelen van laminaat vloerverwarming

Duurzame energie in het algemeen wordt steeds belangrijker, niet alleen binnen Nederland maar ook in Europa en Wereldwijd wordt er meer aandacht besteed aan het productieproces van milieuvriendelijke zonne– en wind energie.

Elektrisch verwarmen

Elektrisch verwarmen door infrarood met Laminaat vloerverwarming wordt steeds interessanter, zeker met de opkomst van zonnepanelenLaminaat vloerverwarming folie verwarmt dmv elektrische infrarood straling waardoor u optimaal geniet van straling warmte. Laminaat vloerverwarminsfolie verwarmt dus niet alleen uw houtenvloer, parketvloer of vinylvloer maar uw gehele woonruimte! Laminaat vloerverwarmingkeuze gebruikt vaak de laminaat vloerverwarmingsfolie van Calorique uit USA, of een soortgelijk systeem. Deze vloerverwarmingsfolie staat bekend om zijn hoogwaardige warmte afgifte van 90, 150 en 220w/m².

Verwarmingsfolie

Hierdoor verbruikt de infrarood  vloerverwarming veel minder energie dan vergelijkbare vloerverwarmingssystemen. Dergelijk verwarmingsfolie, want er zijn meerdere fabrikanten die een soortgelijke folie kunnen leveren, zet meer dan 99% van haar energie om in comfortabele warmte zonder dat er ergens warmte verlies optreed. Dit is een belangrijk bijkomend voordeel naast de toch al geringe aanschafkosten en gebruikskosten ten opzicht van ander vloer verwarmingssystemen. Hierdoor is de elektrische infrarood verwarmingsfolie een waardevolle investering voor heden en toekomst., en kunt u die zowel gebruiken als vloerverwarming, wandverwarming en plafondverwarming.

Verwarmingselement

Het verwarmingsfolie is een carbon verwarmingselement voor infrarood verwarming, die zich duidelijk onderscheid van elektrische warmtekabels en waterverwarming. Met de gepatenteerde Calorique infrarood laminaat vloerverwarming folie verwarmt u veel sneller uw woonruimte dmv vloerverwarming, wandverwarming en/of plafondverwarming. De verwarmingsfolie kan daarnaast onder ieder soort bouwmateriaal en vloerbedekking zoals gipsplaten, laminaat, vinyl, parket en houtenplanken of platen gebruikt worden.

Maar voor de leek gaat het hier natuurlijk niet echt om. Want een normale gebruiker wil een gemoedelijke warmte, en vooral tijdens koude dagen gewoon lekker met je blote voeten op de heerlijk warme vloer lopen. En dat maakt vloerverwarming met infrarood zo heerlijk. Eindelijk warme voeten, zonder koude tocht.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *