Een bedrukte emmer als relatiegeschenk

Iedereen heeft tegenwoordig wel ’n emmer in huis. Of deze nou gebruikt wordt om water mee op te vangen óf het bewaren van spullen, iedereen heeft er wel een. Kort samengevat, emmers zijn gewoon uitzettend handig en komen altijd van pas. Waar emmers vroeger voornamelijk in formaat verschilden, is er tegenwoordig ontzettend veel keuze. Zo zijn bedrukte emmers in ontzettend veel kleuren, formaten en soorten te verkrijgen. Emmers zijn vooral te verkrijgen met inhouden tussen 5 en 22 liter, echter zijn er ook nog grotere emmers. Zo’n emmer heet een metser kruiper en heeft al gauw een inhoud van 200+ liter.

Bedruk je emmer met een originele boodschap

Naast de vele mogelijkheden qua kleur en grote, kunt u de emmer ook nog bedrukken met een originele tekst of het logo van uw bedrijf. De emmers zijn te verkrijgen in meerdere kleuren, zo kunt u uw keuze perfect afstellen op uw bedrijf. Wanneer u de emmer ook nog vult met geschenken heeft u het perfecte relatiegeschenk om uw relaties mee te verassen. Wanneer uw relatie de emmer ook nog regelmatig gebruikt, dan komt het de naamsbekendheid op den duur ook nog ten goede. Men wordt namelijk tijdens gebruik ervan continu aan uw bedrijf herinnert, iets wat natuurlijk positief is. Daarnaast zijn emmers ook gewoon ontzettend bruikbaar bij klussen of andere zaken. Zo zal een kwalitatief goede emmer altijd van pas komen wanneer u vak om en rond huis klust.

Uw relatiegeschenk gemaakt van gerecycled materiaal

Alle emmers zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Zo straalt u als bedrijf zijnde uit dat u oog voor het milieu heeft. Verder beschikken de emmers over een kwalitatief sterke hengels die zijn bevestigd aan stevige oren. Mocht u geïnteresseerd zijn om een bedrukte emmer aan uw relaties te geven? Bekijk dan snel de mogelijkheden waarmee u uw relaties kunt verassen.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *