Geef kleur aan je huis met Philips Hue

Sfeer in huis kan erg belangrijk, het zorgt ervoor dat je je thuis fijn en op je gemak voelt. Als dat ook nog eens op een duurzame manier kan is dat helemaal mooi meegenomen. Philips Hue is daar een zeer geschikte manier voor! Met de lampen van Philips Hue zorg je voor een warme en fijne lichtkleuren in huis. De kleuren zijn helemaal naar wens in te stellen. Vol je je vandaag paars, geen probleem, stel je lichten dan ook zo in. Met een simpele afstandbediening of zelfs met de Google Assistent kun je de lampen bedienen. Een kind kan de was doen!

Philips Hue lampen

Één van de leukste features van Philips Hue is dat je het kunt afstemmen op verschillende media. Zo kun je de lampenset koppelen aan de game die je aan het spelen bent, de film die jij kijkt of dat tv-programma waar je al de hele week op aan het wachten bent. Op die manier wordt de beleving nog groter! Instellen is heel simpel, omdat de connectie van de lampenset met jouw media binnen een paar klikken geregeld is. Er zijn vele apps waarmee je kunt spelen met de lampen en zo veel verschillende lichteffecten in huis kan halen.

Duurzaam en sfeervol

De lampen van Philips Hue zijn bovendien erg duurzaam. De ingebouwde led-lampen zijn goed voor het milieu en je bespaart er bovendien veel energie mee. Goed voor het milieu én voor je portemonnee. Op verschillende plekken op internet kun je scherpe aanbiedingen vinden om een starterskit aan te schaffen, bijvoorbeeld Hueaanbieding.nl. Om de hele set in huis aan te sluiten hoef je geen technische expert te zijn, installatie is namelijk erg eenvoudig! Dus wil jij meer sfeer in huis, en wil je in deze donkere maanden wat moois doen met het licht in huis en daarom Philips Hue lampen kopen? Dan zul je daar geen moment spijt van krijgen. Je huis zal stralen als nooit tevoren.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *