Keuze voor 100% groene en duurzame gietvloeren

10% groene en duurzame gietvloeren zijn helemaal in. Het milieuvriendelijke alternatief verkrijgt tegenwoordig steeds vaker de voorkeur boven milieubelastende vloeren. Een gietvloer is overigens in meerdere opzichten duurzaam. Bijvoorbeeld als het gaat om het onderhoud. Ook dat is milieuvriendelijk uit te voeren, want u hoeft geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken. Die zijn zelfs af te raden om te gebruiken voor het reinigen van de vloer.

Duurzame gietvloer

Een duurzame gietvloer is een uitstekende keuze als u de komende jaren op een fijne en comfortabele vloer wenst te wonen. Of als u uw kantoorpand, winkel of showroom van een milieuvriendelijke vloer wenst te voorzien. De lange levensduur is bij uitstek een van de kenmerken van 100% groene en duurzame gietvloeren. Het predicaat duurzaamheid is in alle opzichten van toepassing op de natuurlijke gietvloeren van G-vloeren. Het gaat daarbij niet alleen om de natuurlijke materialen voor de vloeren. Het productieproces is evenzeer van belang als het gaat om de realisatie van 100% groene en duurzame gietvloeren.

Productieproces van 100% groen en duurzame gietvloeren

G-vloeren is een voorbeeld van een gietvloerexpert die op een milieuvriendelijke wijze gietvloeren realiseert. Zo is er sprake van de minimalisatie van de uitstoot van CO2 tijdens het gehele productieproces. Het doel hiervan is om het milieu te sparen tijdens het productieproces. Ook de materialen zijn uiteraard niet belastend voor het milieu. Daarom kiest G-vloeren ervoor om selectief samen te werken met leveranciers van grondstoffen. De zorgvuldig geselecteerde leveranciers leveren grondstoffen die op een natuurlijke en ecologische verantwoorde manier verkregen zijn.

Hoogwaardige kwaliteit

Uiteraard geldt voor de 100% groene en duurzame gietvloeren dat deze van een hoogwaardige kwaliteit zijn. Dat is ook een kenmerk van de duurzaamheid en bepalend voor de lange levensduur van deze natuurlijke gietvloeren. Dat het hier om 100% groene gietvloeren gaat, betekent overigens niet de dat kleur ook groen is. De kleur is altijd naar keuze te bepalen om een eigen sfeer te creëren.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *