Tuin bewateren? Bekijk de ruime mogelijkheden bij Haxo

Heerlijk hè, die zomer? Natuurlijk wordt het dan af en toe wel tijd voor een buitje. Wanneer dit uitblijft, zul je het heft in eigen hand moeten nemen. Nee, je bent uiteraard niet bij machte om de weergoden aan te roepen. En dat hoeft ook helemaal niet! Het enige wat je nodig hebt, is een uitgebreid bewateringssysteem. Althans, eentje die net zo groot is dat ie je gehele tuin oppervlak van water kan voorzien. Zo voorkom je uitdroging en zorg je ervoor dat bloemen, planten en gazon uitgebreid zullen bloeien!

Is dat koren op jouw molen? Bij Haxo vind je dan alles wat je nodig hebt!

Regentonnen

Je hebt een ruime keuze aan verschillende materialen wanneer je een nieuwe regenton nodig hebt. Zowel kunststof als hout behoren tot de vele mogelijkheden. Ook bepaal je zelf de inhoud van het watervat. Door bij de bewatering van je tuin en gazon gebruik te maken van opgevangen regenwater, bespaar je op kraanwater en help je het milieu een handje vooruit!

Gardena Micro Drip System

Gieters en regentonnen zijn basaal maar effectief. Wil je het echter nog efficiënter hebben? Dan zal een Gardena Micro Drip systeem je zeker bevallen! In ons brede assortiment vind je alle benodigdheden om deze installatie op te bouwen, namelijk:

Basisapparaat: hiermee wordt de druk in het apparaat bepaald en het water gefilterd.
Mestbijmengapparaat: voor een gerichte voeding van je planten is dit onderdeel onmisbaar.
Druppelaars: een standaard versie van dit apparaat is bedoeld voor de bewatering van terraspotten. Seriedruppelaars zet je dan weer in voor het fijn doseren van balkonbakken, terwijl de druppelslang variant bedoeld is voor de gelijke besproeiing van bloemperken en heggen.
Sproeikoppen: wanneer je bloemperk(en), voedingsgewassen, plantenbakken en struiken wel wat fijne beregening kunnen gebruiken, kies je een sproeikop uit die hier perfect bij past.
Tuinsproeiers: deze gebruik je voornamelijk voor grotere oppervlakken.

De soorten en verschillende manieren van bewatering zijn eindeloos bij Haxo! Alles voor je gehele tuinverzorging hebben wij ruim op voorraad.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *