Goedkoop tuinhout bij de echte houthandel

Bent u van plan de tuin eens flink om te gooien en een mooi project neer te zetten? Dan heeft u aan Tuinhoutdiscount.nl een goede partij om u hierin te ondersteunen. Met een ruim assortiment in alles wat u maar nodig heeft voor uw tuin kunnen zij u vrijwel altijd van dienst zijn. Tuinhoutdiscount.nl is een houthandel in hart en nieren. Met ruim 40 jaar ervaring in de houtbranche als familiebedrijf is er in Nederland en België geen enkele houthandel die zoveel ervaring en mensenjaren in het vak heeft zitten.

Beste kwaliteit voor een extra scherpe prijs

Tuinhoutdiscount.nl is altijd al een echte prijsvechter geweest. Door stevig te onderhandelen met de leveranciers en het kopen van producten zo dicht mogelijk bij de bron slagen zij erin om vrijwel alle producten goedkoper aan te bieden dan de andere partijen. Naast de scherpe prijs staat bij deze houthandel goede service erg hoog in het vaandel.

Houthandel met een grote voorraad

In tegenstelling tot veel bedrijven in de houtbranche en dan specifiek in de branche van het tuinhout, beschikt houthandel Tuinhoutdiscount.nl over een grote eigen voorraad. Door tuinhout direct vanuit de zagerijen te kopen komen er complete vrachten en volle trailers bij ze binnen. Door deze grote voorraad kunnen zij producten vaak snel leveren aan hun klanten.

Goedkope balken voor buiten

De houten balken bij Tuinhoutdiscount.nl zijn enkel geschikt voor buitengebruik. De tuin balken zijn enkel geschikt voor buiten omdat deze bij binnengebruik te erg zullen gaan werken omdat ze dan teveel drogen. De balken bij THD zijn extra voordelig door een scherp inkoopbeleid. Een groot deel van de maten die op onze webshop staan zijn bij ons ook op voorraad in het magazijn in Ter Aar.

Aan de slag in uw tuin?

Gaat u aan de slag in uw tuin? Dan is houthandel Tuinhoutdiscount.nl een echte aanrader. Met een grote voorraad, snelle levering, goede service en goedkoop tuinhout is dit de ideale partij. Neem eens een kijkje op de webshop van houthandel Tuinhoutdiscount.nl!

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *