Verbouwinkje? Dat wordt afval opstapelen

Alhoewel, dat hangt helemaal van je aanpak af. Want je krijgt er hoe dan ook mee te maken zodra je een bestaande structuur gaat slopen. Maar hoeveel last heb je er dan uiteindelijk van?

Helemaal niet! Je kunt namelijk gewoon contact opnemen met Regiocontainer en vertellen dat je een bak wilt huren. Hier kun jij al je afval in kwijt en je hebt vervolgens weer ruim voldoende plek om te kunnen manoeuvreren. Want afval laten slingeren is vragen om ongelukken!

Daar komt nog bij dat we je container periodiek komen ledigen en terugbrengen, zodat je niet telkens naar de milieustraat hoeft te kachelen! Dat scheelt je behoorlijk wat tijd en geld.

Soorten containers

We hadden het fijn gevonden om je te vertellen dat je zomaar alles in één bak mag kwakken maar dat is gewoonweg niet waar. Aan het sorteren zouden we dan veel te veel kostbare tijd kwijt zijn en we hebben nu eenmaal regels. Bij Regiocontainer kun je een afvalcontainer huren die helemaal gericht is op jouw afvalstroom. Ons online aanbod laat je per soort afvalbak precies zien wat er wel en niet in gegooid mag worden.

Wil je bovendien kwetsbare eigendommen veilig stellen tijdens het klussen? Dan kunnen we je de huur van een opslagcontainer van harte aanbevelen!

Door het hele land

Het maakt niet uit waar je woont in Nederland, onze chauffeur weet je adres te vinden! Je hebt voor een volle zes weken de beschikking over de container van jouw keuze. Je bepaalt namelijk zelf de afmetingen en de soort. Overigens is op afspraak een kortere o langere huurperiode ook mogelijk. Je betaalt enkel voor de huur; overige zaken zoals transport, milieubelasting en btw zijn bij de prijs inbegrepen!

Veel succes met je project.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *