Verfrissend: Verander je interieur

interieur

Ben je je oude woonruimte langzaam zat aan het worden, maar wil je niet gelijk hele drastische maatregelen hoeven te nemen, zoals het verven van muren en het kopen van nieuwe meubels? Dan het ik de ideale tips voor jou! Er zijn namelijk heel veel kleine en redelijk simpele dingen die je kunt doen om je huis aan te laten voelen als nieuw en dit geeft gelijk een verfrissende look. Je leest onder andere over accessoires die goed werken en de indeling van je woonruimte.

Tip 1: Accessoires

Ga helemaal los met accessoires! Okay, je kunt natuurlijk ook doordraaien, maar je kunt heel makkelijk je huidige accessoires opbergen of weg doen en nieuwe daarvoor in de plaats doen. Zo kun je denken aan iets super simpels, zoals het kopen van nieuwe kussenslopen. Tegenwoordig is ook een schapenvacht kopen erg leuk, dit zorgt net voor iets extra’s, al helemaal als je een Scandinavische of landelijke woonstijl hebt. Dekens en spreien zorgen ook voor een huiselijke en warme sfeer. Het is eigenlijk super simpel en het kost je weinig tijd en geld, maar door deze kleine verandering zal je gelijk merken dat je het een verfrissende look hebt gegeven.

Tip 2: Indeling

Door je meubels te verplaatsen en dus je woonruimte een andere indeling te geven kun je veel optische ruimte creëren. Zo kun je bijvoorbeeld eens de eettafel een kwartslag draaien, als je een langwerpige eettafel hebt. Iedereen die bij je langs komt zal zeggen dat het lijkt alsof je de hele woonruimte onder handen hebt genomen, terwijl je in feite alleen je meubels hebt verplaatst.

Tip 3: Warmte

Sommige huizen missen nog wat warmte, qua uitstraling. Het neerleggen van een schapenvacht voor over de bank of je stoelen kan gelijk een ander beeld geven. Je zal dan gelijk een warmer en ‘huiselijker’ gevoel krijgen.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *