Vlonderplanken kiezen voor uw terras

Bent u van plan om de vlonder in uw tuin eens grondig aan te gaan pakken en een compleet nieuw terras neer te gaan leggen? Dan hebben wij een gouden tip voor u. Tuinhoutspecialist en houthandel Tuinhoutdiscount.nl is namelijk dé partij om uw vlonderplanken bij aan te schaffen. Met producten van hoge kwaliteit tegen de laagste prijs gecombineerd met een top service is dit niet voor niets één van de marktleiders in de vlonderplanken.

Houten vlonderplanken met groeven of glad geschaafd

Vaak gaan mensen bij het kiezen van de vlonderplanken de fout in bij de keuze in de afwerking van de planken. Het is overigens ook vrij logisch om te denken dat de planken met groeven het meeste grip hebben en het minst glad zijn. Echter niet is minder waar. Bij het kiezen van vlonderplanken zijn de planken die glad zijn afgewerkt het minst gevoelig voor het glad worden. Waar dit dan in zit? In het vuil dat de planken met groef vasthouden in deze groeven. Bij glad geschaafde planken loopt het vuil er gemakkelijk van af. Hou hier dus rekening mee bij uw aankoop.

Vlonder terras laten monteren

Wilt u een nieuwe vlonder aanleggen, maar bent u zelf niet zo handig of zit u eigenlijk niet te wachten op al dat werk? Dan laat u het monteren van de vlonder toch gewoon doen door de echte vakmensen? Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben ze een montage service waarbij ze een betrouwbare partner die werk van hoge kwaliteit levert inschakelen voor het uitvoeren van uw klus. Het zware werk uitbesteden? Geen enkel probleem!

Service en advies op maat

Bij houthandel Tuinhoutdiscount.nl zijn ze erg servicegericht. Als één van de marktleiders in de wereld van de vlonderplanken (en tuinhout over het algemeen) hebben de specialisten van dit bedrijf echte kennis van zaken. Heeft u vragen, wilt u de producten het liefst eerst zien voordat u ze koopt of wilt u graag een stukje advies? Bij Tuinhoutdiscount.nl staan ze u graag uitgebreid te woord. Ook online is Tuinhoutdiscount.nl inmiddels één van de grootste.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *