Waarom moet je kiezen voor Svedex afgelakte binnendeuren?

Ben jij ook wel eens op zoek naar die finishing touch in huis? Dat laatste dingetje wat jij kan toevoegen om je huis helemaal af te maken? Veel mensen denken dan niet vaak aan een deur, maar een deur kan een grote invloed hebben op de sfeer in huis. Kijk bijvoorbeeld naar een afgelakte binnendeur. Netjes, stijlvol en een hele mooie toevoeging aan welke kamer in jouw huis dan ook. Een binnendeur is dan ook niet alleen meer een gebruiksvoorwerp, maar een onderdeel van je totale interieur. Een binnendeur wordt dan ook vaak geleverd in veel verschillende soorten. Een duur is namelijk meer dna een deur, het moet passen in het geheel. Op het gebied van binnendeuren zijn er verschillende merken waar je voor kunt kiezen, maar wat ons betreft springt er een merk helemaal bovenuit. Een van de merken van topkwaliteit binnendeuren is namelijk Svedex. De populaire afgelakte opdek binnendeur van Svedex zie je vandaag de dag in steeds meer huizen terugkomen, en dat is wat ons betreft niet voor niet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Svedex (@svedex_binnendeuren) on

Verschillende soorten

Een binnendeur van Svedex wordt in verschillende varianten gemaakt. Elke deur wordt op maat geproduceerd. De deuren zijn leverbaar in verschillende kantvormen, namelijk stomp of opdek. Ook zijn er van dit topmerk onder andere paneeldeuren en glasdeuren, maar wordt er ook veel gekozen voor lijndeuren. Ook de details in de deur kunnen het vershcil maken. Zo worden er deuren gemaakt met verschillende glassoorten, deurbeslag of kozijnen. Dit geeft de deur net dat beetje extra wat jouw deur helemaal uniek maakt.

Prachtige afwerking

Svedex binnendeuren zijn niet zomaar een deur, maar een deur die meteen opvalt. De deuren worden namelijk altijd afgelakt met Svedex Superlak, wat er voor zorgt dat de deuren een hele moderne en nette uitstraling krijgen. Ook zijn de deuren erg stijl- en krasvast, waardoor de deur jarenlang zijn mooie uitraling behoudt. Het is daarmee een hele stijlvolle deur, maar wel tegen een hele betaalbare prijs. Bovendien zit in de Svedex deuren de peumelleboringen en bijbehorend slot netjes verwerkt.

Mooie toevoeging in huis

Een deur is een flink voorwerp, dat erg opvalt als het aanwezig is. Er wordt dan ook gezegd dat je bij de keuze van een deur eigenlijk net zo kritisch zou moeten zijn als bij de keuze voor een bank of een ander meubelstuk. Bedenk bijvoorbeeld goed in welke ruimte de deur komt. Is het in een ruimte waar licht bijvoorbeeld erg belangrijk is, denk dan aan een deur met glazen panelen erin, om zodoende voldoende licht door te kunnen laten. Afgelakte binnendeuren met glas kunnen namelijk ook een perfecte manier zijn om ruimtes van elkaar te scheiden, maar wel licht door te laten.

Je kunt de deur ook helemaal laten aansluiten bij de bestaande stijl die je in huis hebt. Heb je een stijl waarbij strakke lijnen een grote rol spelen, dan past bijvoorbeeld een lijndeur erg goed in je huis. Heb je een meer traditionele stijl in huis, dan is een paneeldeur wellicht meer geschikt in je huis. Gelukkig worden de deuren van Svedex helemaal op maat gemaakt, en is elke wens eigenlijk wel mogelijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Svedex (@svedex_binnendeuren) on

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *